Titel
Vlag
Foto

Mijn plan was om in de zomer van 2007 door Frankrijk te fietsen via de St. Jacobsroute tot de grens met Spanje en dan een bezoekje te brengen aan Amaia in Irun. Vanaf daar wilde ik terug naar Nederland fietsen via de route van 'Langs Oude Wegen'. De routes had ik van internet gedownload en op mijn nieuwe GPS gezet. Het fietsen met GPS is mij goed bevallen.

Tijdens de vakantie heb ik mijn plannen behoorlijk aangepast. Tot Angoulême heb ik de route gevolgd, maar omdat ik het landschap erg eentonig vond en erg gelijk aan wat ik het jaar ervoor gezien had, heb ik daar de trein naar Hendaye genomen. Daar ben ik de grens over gefietst naar Irun. Na een dagje bij Amaia en Aitor te hebben doorgebracht wilde ik terug fietsen langs de kust in plaats van de route van 'Langs Oude Wegen' om een ander landschap te zien. Na één etappe kwam ik echter tot de conclusie dat ik meer zin had om thuis te zijn dan in mijn eentje door Frankrijk te fietsen en te camperen. Zodoende ben ik in twee dagen naar Lille getreind, alwaar pap en mam mij hebben opgehaald. Tijdens deze terugreis nog van Gare Montparnasse naar Gare du Nord gefietst; fietsen in Parijs is echt een aanrader.

Al met al toch in zo'n 9 fietsdagen 1200 km afgelegd en bijna twee weken van de geplande vier onderweg geweest. Maar nog steeds geen spijt van mijn vervroegde terugkomst!

Foto's en routeinformatie zijn te vinden via het menu, voor vragen over mijn vakantie ben ik te bereiken via email-adres

Disclaimer
JavaScript Menu Courtesy of Milonic.com