Titel
Vlag
Foto

Na de natuurrampen in Guatemala hebben we twee weken voor vertrek besloten om de geplande cursus Spaans niet te doen en deze reis af te zeggen. Hoewel de mensen onze toeristendollars goed kunnen gebruiken, hadden wij toch geen zin om als ramptoerist in de weg te lopen. Om toch een leuke vakantie te hebben kwamen we weer terug op fietsen en hebben we via Asian Way of Life de route van Oost naar Noord Thailand geboekt.

We hebben een heerlijke vakantie gehad, waarin we ruim 1000 km hebben afgelegd. De eerste dagen zijn we langs de Mekong gefietst, die daar de grens met Laos vormt. Daarna zijn we van de geplande route afgeweken en met enkele fikse klimmen, langs twee prachtige resorts en via Phitsanulok zijn we naar Sukhothai gereden; daar zijn we wat langer gebleven zodat we het begin van Loy Krathong konden meemaken en ook konden genieten van zon en zwembad. Daarna zijn we naar Chiang Mai gefietst waar we nog een weekje rustig aan hebben gedaan. Al met al hebben we weer volop op genoten.

Foto's, reisverslagen en routeinformatie zijn te vinden via het menu, voor vragen over onze vakantie zijn wij te bereiken via email-adres

Disclaimer
JavaScript Menu Courtesy of Milonic.com